Konstbussen kommer!

konstbuss

En samling av erkända samt mindre etablerade konstnärer samlade med sina verk i en buss. Konsten är placerad i bussfönstren och kan ses från utsidan. Konstnärer med bakgrund inom muralmålning, graffiti och billackering är inbjudna med tanke på att få en attraktiv kaross.

Medverkande:
Carl-Johan Listherby, Amanda Chanfreau & Rodrigo Gomezsoto, Daniel Nordberg, Annica Andersson, Daniel Johansson, Nayab Noor Ikram, Kari Niskanen, Markus Ekholm, Pernilla Hurme, Sofia Gabrielsson, Simon Törnqvist och Minna Öberg.

Busstidtabell:
9.6 Ålands konstmuseum
20.6 Kökar
23.6 Miramarparken
30.6 kl.14.00 Odalgården – Godby
5.7 Gamla slakteriet, Gölby
7.7 Bakuckeloppis, Önningebymuseet – Sjökvarteret
13.7 Gågatan
14.7 Kulturfabriken, Elverksgatan
19.7 Café Nyfiket
20.7 Eckerö Post och tullhus
27.7 Östra utfatren
9.8 Slutförvaring

VÄLKOMNA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *